11 Nisan 2013 Perşembe


    1. rob zombie'nin farkını konuşturduğu bir film olmuş 2007 yapımı olanı. seriye farklı bir bakış açısından yaklaşmış ki muhtemelen kendi bakış açısı, bu seriye dayalı. myers'ın geçmişine değinmiş, duygusallıkla zorunluluklar arasında güzel bağ kurmuş ve en önemlisi bunları çarpıcı bir şekilde önümüze koymuş. araya kattığı gore denilebilecek sahneleri hikayenin gidişatına bağlamış ki saf şekilde bunları görmememizi sağlamış, böylelikle bu türde oluşabilecek ve başka örneklerinde kolayca oluşan kopuklukları uzak tutmuş filmden. devil's rejects ve grindhouse filmlerindeki yönetmenliğinden de hatırlayabileceğimiz gibi adam zaten alelade diyebileceğimiz olayları gözümüze gözümüze sokuyor. gayet rahatsız edici bir anlatım biçimi mevcut. bunu bu filmde de görüyoruz. ayrıca malcolm mcdowell ve sheri moon zombie'nin oyunculuklarını izlemek de güzel. gore denen film türünden hoşlanıyorsanız kesinlikle görmeniz gereken bir film. rahatsız olmayı sevenler için gayet güzel bir alternatif olmuş michael myers hikayesi.(, 04.10.2007 02:59)
  • halt varmış gibi halloween: retribution adıyla yenisini çekmişler. ikincisinden sonra bayan her seri film gibi bu da berbat olacaktır. yerim görsel efektini, hikaye bi' kere tırt.
    adam öldü lan son filmlerden birinde, kafası koptu baltayla. götten mi konuşacak babam afedersin.(, 20.10.2007 01:06)
    önce çekilmeye başlanmış da çekimlerin yarısına gelindiğinde senaryo yazmak akıllarına gelmiş gibi bir izlenim uyandıran film... gore türünü sevmeyen biri olarak biraz taraflı yorum yapıyor da olabilirim amma ve lakin hostel part 1 gibi bir film de değildir en nihayetinde... filmde başarısız oyunculuklar (başroldeki hanım kızımızın arkasından seri katil koşarken ki yüz ifadeleri özellikle) , başarısız film müziği tercihleri ( gore filmde anaokulu müziği tarzında müzikler seçerek biraz deneysel yaklaşmışlar olaya) arasında başarılı bulduğum tek şey myers'ın gençlik halini oynayan insanın cüssesiydi... yani bir korku-gerilim filminde kullanılabilecek türden bir insan kendisi hakketen... 2.03'lük tyler mane see no evil filmindeki gibi başarılı korkunç adamlardan biri olabilirdi... ama işte onun da filme cüssesinden başka pek katkısı olamazdı zaten. elinden geleni yaptı.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder